contacte.acupuntura.academia@gmail.com 93 203 10 50 Major de Can Caralleu 1-7 08017 - Barcelona.

Qui som

La Societat Científica d'Acupuntura de Catalunya i Balears (SCACB) és la referència en formació, docència, investigació i difusió de l'Acupuntura pels professionals de les ciències de la salut des d'un punt de vista científic, propi de la medicina basada en la evidència.

Fundada en 2002 s'integra dins la prestigiosa Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

L'actual Junta 2020-2024 està formada per un equip multidisciplinar amb representants de la fisioteràpia, la infermeria, la veterinària i la medicina.

Sota el claim de "CIÈNCIA i DIFUSIÓ" desenvolupem una estratègia de la mà dels nostres socis com per exemple: potenciar els diferents grups de treball, l'acreditació de Màsters i Posgraus Universitaris, la convocatòria de beques i el servei d'assesoria en investigació, la publicació anual del Compendium que recull els articles més rellevants indexats, el workshop anual d'Update en evidència o la campanya de ràdio-difusió per xarxes socials.

En aquesta web podràs trobar tots aquests apartats i les notícies més rellevants de la nostra activitat, i si t'interessa la #AcupunturaCientifica no dubtis en formar-ne part.


Dr. Juan Muñoz Ortego
President de la SCACB